Kaupat ja verkkopankki


 

 

Nyt Pekka on itsekin oppinut tilaamaan tavaroita ja palveluita netistä. On kätevää kun kaupan sivuilta pääsee suoraan verkkopankkiin maksamaan ostoksen. Vasta eilen Pekka teki elämänsä ensimmäisen vaateostoksen netissä sijaitsevasta kaupasta. Eihän vanha mies tietenkään mitään viimeistä huutoa olevia muotivaatteita osta. Varsinkaan kun ei ole ikinä tullut seurattua mikä tällä hetkellä Euroopan muotikeskuksissa Pariisissa ja Milanossa on kuuminta muotia kaupoissa.
Ja paljon muitakin ostoksia on tullut tehtyä verkossa. Työkaluja, matkoja ja vaikka mitä voi kätevästi ostaa verkkokaupoista.
Mutta ehkä parasta on tilailla lapsenlapsille vaatteita netistä. Sitä Pekka tekee vaimonsa kanssa hyvin usein. Molemmilla on omat suosikkikauppansa internetin ihmeellisessä maailmassa. Pekan vaimo on ekologisuuden kannattaja ja tykkää ostaa ekologisia lastenvaatteita. Niinpä hänen suosikkinsa on lastenvaatteiden verkkokauppa www.lilynoa.fi/. Sieltä on tullut tilattua vauvalle ja vanhemmallekin lapselle monia kivoja asusteita, viimeksi löytyi Softshell haalari www.lilynoa.fi/product/14/mimi-softshell-jumpsuit-noirblanc ja kuolalappu www.lilynoa.fi/product/13/mimi-bib-animal. Kaupan valikoiman tuotteista monessa on käytetty luomupuuvillaa, mikä asia on Pekan vaimon mieleen.
Pekka itse taas tykkää enemmän vaatteista, joissa on hienoja kuvia. Hänen suosikkikauppansa on www.t-baari.fi/fi. Sieltä saa todella hienoilla kuvilla varustettuja The Mountain T-paitoja. Painatukset ovat taiteilijoiden suunnittelemia ja T-paitojen kuvat antavat kolmiulotteisen vaikutelman. Pekan suosikkeja ovat kaikki eläinaiheiset paidat www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/227704. Ehkä niistä kaikkein eniten hän tykkää susi T-paidoista  www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/733876. Niitä hän ei toki lapsille osta vaan itselleen. Olisivat ehkä lapsille liian pelottavia.
Mutta kätevää se kyllä on kun saa helposti ostettua vaatteet netistä. Ei tarvi lähteä kauppaan pyörimään hyllyjen väleihin ja jalat väsyneinä siellä ihmetellä kun vaimo hypistelee kaikkia mahdollisia kuteita monta tuntia.
 

 

     
 
Copyright © 2003-2016 Yhteystiedot: United Way AC Finland, unitedwayac@unitedwayac.com