Palveluja kotiin ja yksityiselämään


 

 
Enää kun Pekka ei löydä etsimiään palveluja puhelinluettelosta niin niitäkin pitää osata etsiä internetistä. Onneksi sekin homma on jo hanskassa ja silloin kun omat taidot ei riitä kaikkien asioiden toteuttamiseen niin on hyvä kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Osaaja tulee auttamaan, hoitaa homman valmiiksi ja laittaa laskun perässä. Ja omaksi työksi jää vain laskun maksaminen verkkopankissa.
 

 
 - Netin palveluita, suosittelemme -
 
Liikuntarajoitteiset tarvitsevat paljon tuotteita ja palveluja, joita ei marketista saa. Invanostimia, auton apuvälineitä ja muita vastaavia etsivän olisi hyvä ihan ensimmäisenä etsiä itselleen asiansa osaava myyjä. Ja pitää mielessä että julkinen sektori monesti tukee näiden tuotteiden ja palvelujen hankintaa.
Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Tarjoaa invapalveluja  suunnittelusta - toteuttamiseen.
 
Kaikki me joskus joudumme osallistumaan hautajaisiin. Joskus niihin mennään kutsuttuna ja joskus osuu kohdalle tilanne, että niitä pitää itse järjestää läheiselle. Silloin on tärkeää, että hautaustoimisto osaa asiansa ja kunnioittaa ihmisten surua. Hautauspalveluiden järjestäjän täytyy osata kunnioittaa surevien toiveita.
Hautaustoimisto Helsinki
Noudatamme äärimmäistä huolellisuutta ja tarkkuutta kaikissa toimeksiannoissa.
 
Alkaako pihapuu näyttää siltä, että seuraava myrsky kaataa sen talon päälle ?
Pitäisikö itse ottaa moottorisaha käteen ja laittaa puu nurin silläkin riskillä, että se katkoo sähkölinjat mennessään ja tuhoaa auton ja talon. Vai pitäisikö pyytää ammattilainen apuun. Ja mitäpä sitten tehdään kannolle ? Hyvä olisi siitäkin päästä eroon.
Kantojyrsinpalvelu
Tarjoaa asiakkaille siistin ja edullisen tavan päästä pihamaan kannoista eroon.


 

     
 
Copyright © 2003-2016 Yhteystiedot: United Way AC Finland, unitedwayac@unitedwayac.com