Autot ja pankki


 

 
Poika kertoi Pekalle, että hoitaa monesti pankkiasiat ja monet muut vastaavat omassa autossaan. Asensivat hänelle autokorjaamolla kaikki laitteet valmiiksi, joten poika pääsee internettiin joka paikassa missä vain sattuu autollaan olemaan. Kehui poika muutenkin, että on hyvä autohuolto paikka. Jakopääremontinkin tekivät melkein puolta halvemmalla kuin keskustassa oleva toinen autokorjaamo. Sama firma omistaa kuulemma useammankin autohuolto paikan, niillä on autokorjaamo Tammisaari -nimisessä paikassa ja lisäksi on autokorjaamo Korpilahti -suunnalla. Joten jos niillä osaamista riittää Tammisaaressa ja Korpilahdella niin varmasti niiltä auton korjaus hoituu täälläkin päin Suomea.
 

Kaivinkone Englannista
Aika moni on ostanut itselleen käytetyn kaivinkoneen ulkomailta, hyvin usein Englannista. Sieltä kun saa hyväkuntoisia koneita aivan pilkkahintaan Suomen hintatasoon verrattuna. Ja kun laittaa asialle vielä osaavan välittäjän niin itse pääsee melko pienellä vaivalla. Välittäjä hoitaa paperisodan ja järjestää myös rahdin.

Joka syksy ja kevät se on autoilijalla edessän. Renkaat vaihtoon ja jokusen vuoden välein uusien hankintakin puraisee. Käytöstä riippuen sakkoraja tulee vastaan 3-5 vuoden välein ja hyvä se on vaihtaa renkaat jo ennen sakkorajaa, jos siis omaa henkeään arvostaa. Talvella on vähemmän liukasta uusilla renkailla ja kesäisin vesiliirron riski pienenee huomattavasti uusien renkaiden myötä.
Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto, Helsinki
Meiltä saat myös rengastyöt ja aluvanteet.
 
Toinen pakollinen asia automiehille ja -naisille on määräaikaishuollot ja joskus pitää huoltoja tehdä niiden välilläkin. Jakopäärempat ja katsastukset suun muut tulevat vastaan aina silloin tälllöin. Onneksi korjaamoja löytyy ja pienellä etsimisellä jokainen toivottavasti löytää itselleen sopivan ja luotettavan autohuolto -kumppanin.
Autohuolto Kemi
Edullinen ja ammattitaitoinen autohuolto Kemissä, huollot pitkällä kokemuksella ja varmalla osaamisella.
 
Toiset taas tykkäävät rassata autojaan itse ja sellaisilla tyypeillä onkin yleensä tallissa joku vanhempi menopeli, jonka kanssa aikaa vietetään.
Tarinoita vanhan V8-auton omistajalta
Kaikenlaiseen sitä voikin törmätä kun omistaa vanhemman puoleisen jenkkivehkeen.


 

     
 
Copyright © 2003-2016 Yhteystiedot: United Way AC Finland, unitedwayac@unitedwayac.com